Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Δίωξη σε 19χρονο για ασέλγεια σε 14χρονη

Μετά από μήνυση που υπέβαλλαν εναντίον του οι γονείς της ανήλικης

Οι γονείς μιας 14χρονης μαθήτριας από το Βόλο, κατήγγειλαν στην Αστυνομία τον πρώην 19χρονο φίλο της κόρης τους, ότι είχε ασελγήσει σε βάρος της. Οι γονείς της ανήλικης υπέβαλαν μήνυση εναντίον του 19χρονου, με αποτέλεσμα η Εισαγγελία Βόλου να ασκήσει δίωξη εναντίον του για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου, κατοχή πορνογραφικού υλικού και διανομή αυτού του υλικού.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου διενήργησε προκαταρκτική εξέταση με βάση τη μήνυση, για να καταλήξει τελικά στην άσκηση δίωξης κατά του νεαρού. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η μήνυση εναντίον του 19χρονου είχε υποβληθεί τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της ανήλικης με τον νεαρό και αφού οι γονείς της είχαν βρει στο κινητό της τηλέφωνο φωτογραφίες μαζί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η δίωξη για κατοχή πορνογραφικού υλικού αφορά μια φωτογραφία που βρέθηκε και στην οποία οι δύο νέοι εμφανίζονται με τα εσώρουχα σε μπανιέρα. Η δίωξη για διανομή πορνογραφικού υλικού αφορά τη μετάδοση της εν λόγω φωτογραφίας σε φίλους της 14χρονης μέσω κινητών τηλεφώνων. Ο 19χρονος απολογήθηκε την Πέμπτη (8/12) στον ανακριτή Βόλου και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να διεξαχθεί η δίκη του, χωρίς μάλιστα να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι. Μάλιστα όταν είχε υποβληθεί η μήνυση από τους γονείς της 14χρονης, δεν είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του, ότι δεν γνώριζε πως η κοπέλα είναι 14 χρόνων, του έλεγε πως είναι 16 χρόνων, ενώ σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εμφάνισή της φέρεται να παραπέμπει σε κοπέλα μεγαλύτερης ηλικίας. Τώρα όλα θα κριθούν από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, αν δηλαδή θα παραπεμφθεί και με ποιες κατηγορίες ο 19χρονος.

Πηγή: e-thessalia.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας