Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκίδα: Θρήνος για 16χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 18χρονος οδηγός

Θρήνος για την 16χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Χαλκίδα. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης στον κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, επί της οδού Στύρων, στη περιοχή Καμάρες, με θύμα την 16χρονη Αναστασία, η οποία ήταν συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 18χρονος, Βασίλης.

EviaZoom.gr - Χαλκίδα: Νεκρή σε τροχαίο 16χρονη συνοδηγός αυτοκινήτου που οδηγούσε 18χρονος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «EviaZoom.gr», ο 18χρονος έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε παρακείμενο μαντρότοιχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 16χρονη, η οποία ανασύρθηκε, από πυροσβέστες, χωρίς τις αισθήσεις της από το σμπαραλιασμένο όχημα.

Τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 18χρονος οδηγός. Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ σημειώνεται ότι στη περιοχή έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν ουκ ολίγα τροχαία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα
Τα νέα μέτρα ζητήθηκαν από τη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο της εν εξελίξει προσφυγής της με την οποία κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ
Ο Νίκος Νυφούδης μιλάει στον Τύπο Θεσσαλονίκης για το νέο εγχείρημα δίνοντας μας τα πρώτα insights του νέου «Τίφφανυς» στον πεζόδρομο της Ικτίνου
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ