Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βιασμός 12χρονης: Στην Ευελπίδων ο «Μιχάλης» - Πώς προσέγγιζε πελάτες

Ο συλληφθείς αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 57χρονος «Μιχάλης», ο οποίος φαίνεται πως είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο συλληφθείς αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Με ψεύτικο προφίλ, όπως όλα δείχνουν, προσέγγιζε πελάτες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έβαζε «αγγελίες» της 12χρονης σε ιστοσελίδες διαφημίσεων οίκων ανοχής.

Ο άνδρας με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» είναι συνταξιούχος ναυτικός και έχει μία κόρη πέντε ετών. Συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν έπειτα από έρευνα των διαδικτυακών του κινήσεων.

Για τον «Μιχάλη» φέρεται να έχει μιλήσει η 12χρονη στις καταθέσεις της, υποστηρίζοντας ότι της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και την πίεζε να συναντά πελάτες. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 57χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις πράξεις αυτές από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2022.

“Από αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι έχει βρεθεί (μαζί με τη 12χρονη) απλά περιμένουμε τι εξηγήσεις θα δώσει. Η 12χρονη έχει καταθέσει. Έχει πει διάφορα πράγματα που αφορούν τον συγκεκριμένο και περιμένουμε τώρα να γίνει αυτή η διασταύρωση” τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ