Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προφυλακίστηκαν δυο μαθητές για απόπειρα ομαδικού βιασμού 14χρονης μαθήτριας

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη εντός σχολικού χώρου και σχολικού ωραρίου

Την προφυλάκιση δυο εκ των πέντε μαθητών ηλικίας 13 έως 15 ετών που κατηγορούνται για την απόπειρα ομαδικού βιασμού μιας 14χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο Λύκειο της Κορίνθου, αποφάσισαν με σύμφωνη γνώμη τους, η ανακρίτρια και εισαγγελέας Κορίνθου, έπειτα από την μαραθώνια απολογία των ανηλίκων.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι υπόλοιποι τρεις μαθητές έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που σύμφωνα με πληροφορίες θα αφορούν την εμφάνιση τους σε Αστυνομικό Τμήμα και ίσως αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Η απολογία των πέντε κατηγορουμένων που ξεκίνησε χθες Πέμπτη (15/12) γύρω στις 12.00 το μεσημέρι διακόπηκε στη μία περίπου τα μεσάνυχτα, ενώ η ανάκριση συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή, οπότε αναμένονται τόσο η ιατροδικαστική εξέταση όπως επίσης και η εξέταση των μαρτύρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επίθεση στο 14χρονο κορίτσι εκδηλώθηκε εντός σχολικού χώρου και σχολικού ωραρίου. Το κορίτσι που είναι σοκαρισμένο, μεταφέρθηκε σε δομή στην Αθήνα για να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται προκειμένου να γίνει η μαρτυρία της κοπέλας για το τι ακριβώς συνέβη. Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν ύστερα απο την καταγγελία της μητέρας της στις αρχές, οπότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της επίθεσης.

Από την πλευρά των συνηγόρων των πέντε κατηγορουμένων μαθητών που ακολουθούν κοινή γραμμή υπεράσπισης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υποστηρίζεται ότι δεν έχουν τελεστεί οι πράξεις που τους αποδίδονται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές είναι οι 198 «απάτητες» παραλίες - Απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες
Ορίστηκαν με απόφαση από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Αυτές είναι οι 198 «απάτητες» παραλίες - Απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες
Πρόστιμα 1,48 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστα καταστήματα – Ποια είναι, ποια η παράβαση
Βρέθηκαν μετά από ελέγχους στην αγορά - «Αδιαπραγμάτευτη η τήρηση της νομιμότητας απ’ όλους» είπε ο Κώστας Σκρέκας
Πρόστιμα 1,48 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστα καταστήματα – Ποια είναι, ποια η παράβαση