Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρουμανία: Τραγική ειρωνεία - Ο 53χρονος έκανε έκπληξη το ταξίδι στη γυναίκα του

Όπως είπε η κα Βάσω Χλόψιου, ο αδελφός της, Νίκος, έκανε έκπληξη το ταξίδι στο Βουκουρέστι στη σύζυγό του για τα Χριστούγεννα

Σε τραγωδία μετατράπηκε η εκδρομή για τα Χριστούγεννα στο Βουκουρέστι για 47 Έλληνες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας 53χρονος από τη Λάρισα, έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος η οποία μίλησε στον ΣΚΑΪ, στο ίδιο λεωφορείο επέβαινε και η σύζυγός του η οποία έχει τραυματιστεί.

«Ο αδελφός μου έφυγε. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, μόνο το υπουργείο Εξωτερικών πήρε την κόρη του αδελφού μου που είναι ένα παιδί 23 ετών. Ο ανιψιός μου είναι 21 ετών. Μίλησαν και μας είπαν χθες ότι ο αδελφός μου είναι νεκρός. Με την γυναίκα του αδελφού μου μίλησα χθες, κάποια στιγμή γύρω στις 19:30, δεν ήξερε πού βρίσκεται ο άνδρας της, δεν είχε καμία ενημέρωση. Εννοείται εφόσον ήταν νεκρός δεν θα της το έλεγαν» ανέφερε η αδελφή του 53χρονου.

«Εμείς ζούμε ένα δράμα» τόνισε η γυναίκα σημειώνοντας πως τα παιδιά του θύματος και η μητέρα της είναι σε τραγική κατάσταση και χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως είπε η κα Βάσω Χλόψιου, ο αδελφός της, Νίκος, έκανε έκπληξη το ταξίδι στο Βουκουρέστι στη σύζυγό του για τα Χριστούγεννα.

«Θέλω να στείλουν ψυχολόγους στα παιδιά του αδερφού μου που έχασαν τον πατέρα τους και στη μητέρα μου, που έστειλε το παιδί της να πάει ταξίδι κάνοντας έκπληξη στη γυναίκα του, και τώρα βρίσκεται νεκρός… Γιατί;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου. Θέλουμε να μάθουμε πώς θα έρθει εδώ και θέλουμε όσο πιο γρήγορα να έρθει η σορός του αδελφού μου», συμπλήρωσε συντετριμμένη.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τη νύφη της πριν από το δυστύχημα ήταν όταν έφτασαν στο Βουκουρέστι και κατευθύνονταν προς το ξενοδοχείο.

Πηγή: iefimerida

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ