Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο με 2 σοβαρά τραυματίες στο Αγρίνιο: IX «καρφώθηκε» σε κολόνα (VIDEO)

Επιχείρηση απεγκλωβισμού στήθηκε από την Πυροσβεστική για 2 άτομα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Αγρίνιο τις βραδινές ώρες της Τρίτης (27/12), με δύο άτομα να απεγκλωβίζονται από ΙΧ αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β δεξιά της Περιμετρικής Αγρινίου. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με τέσσερις επιβαίνοντες, (18-20 ετών, τρείς νεαροί και μια κοπέλα) καρφώθηκε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

 

Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ατόμων από την Πυροσβεστική

Δυο άτομα κατάφεραν να βγουν από το όχημα μόνα τους, ενώ δύναμη της Πυροσβεστικής απεγκλώβισε άλλα δυο άτομα τα οποία βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο. Μετά από τις προσπάθειες των πυροσβεστών ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο οδηγός έχει διασωληνωθεί καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλα τραύματα. Ο δεύτερος τραυματίας έχει κατάγματα στα πόδια και διατηρούσε τις αισθήσεις του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη