Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στη Βέροια: Βρέφος 11 μηνών βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα

Εντοπίστηκε από περαστικούς – Το πέταξε η μητέρα του η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι στο φράγμα του Αλιάκμονα εντοπίστηκε νεκρό ένα βρέφος μόλις 11 μηνών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρέφος εντοπίστηκε από περαστικούς χθες, Κυριακή, το βράδυ στο φράγμα του Αλιάκμονα. ΟΙ περαστικοί που το εντόπισαν, σοκαρισμένοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 11 μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για να εντοπιστούν οι γονείς του.

 

Το πέταξε η μητέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν OPEN και ANT1, η μητέρα -ανύπαντρη, 28 ετών, από χωριό της Ημαθίας- ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος στον ποταμό και πνίγηκε. Η γυναίκα που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε σταματήσει την αγωγή της και προέβη στην αποτρόπαια πράξη.

Όπως αναφέρει το verianet, σε ερωτήσεις των γονέων της για το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις κι εκείνοι ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα στην αρχή έπεσε σε αντιφάσεις και έλεγε ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο. Έπειτα από πιέσεις των αστυνομικών, ομολόγησε ότι έριξε το μωρό στον Αλιάκμονα και υπέδειξε το σημείο ενώ συνελήφθη. Στο σημείο έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ σήμερα τα ξημερώματα (2/1) και ανέσυραν το μωρό νεκρό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ