Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ζωή με το θάνατό του δίνει 19χρονος: Πέθανε σε τροχαίο, σώζει 2 άτομα στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά τέσσερα άτομα θα λάβουν τα δώρα ζωής από τον 19χρονο

Στις 05:00, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έφτασαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας τρεις ομάδες ιατρών από το Ωνάσειο για λήψη της καρδιάς, από τη Θεσσαλονίκη για το ήπαρ και ένα νεφρό, και από τα Γιάννινα λήψη ενός νεφρού, του 19χρονου από το Αγρίνιο.

Τέσσερις συνάνθρωποι μας σε λίγες ώρες θα δεχτούν το δώρο ζωής που τους πρόσφερε η απόφαση της οικογένειας του 19χρόνου να συναινέσουν στην δωρεά οργάνων του παιδιού τούς.

Η οικογένειά του περίμενε καρτερικά να γίνει ένα θαύμα και  το παιδί της να σωθεί, όμως τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρά που παρά τις προσπάθειες των ιατρών στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Άρτας ο 19χρόνος δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης.

Μετά  από 11 ημέρες νοσηλείας το πρωί της Παρασκευής, ημέρα των Θεοφανείων, η οικογένεια έδωσε την συγκατάθεση της και ο Εθνικός Οργανισμός  Μεταμοσχεύσεων ξεκίνησε άμεσα της διαδικασίες για την λήψη των οργάνων.

Ο 19χρόνος με παρέα φίλων του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα φωτισμού στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι φίλοι του βγήκαν από το παραμορφωμένο αυτοκίνητο με κατάγματα και τραυματισμούς που δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: Καλλιεργούσε «δάσος» κάνναβης σε σπίτι – Πάνω από 300 δενδρύλλια (ΦΩΤΟ)
Συνελήφθη από την αστυνομία ένας άντρας – Βρέθηκαν, επίσης, 11 κιλά κάνναβης αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό
Χαλκιδική: Καλλιεργούσε «δάσος» κάνναβης σε σπίτι – Πάνω από 300 δενδρύλλια (ΦΩΤΟ)