Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες χιονιού – Σε ποιες 3 περιοχές, αύριο τη νύχτα

Τι αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου για την επιδείνωση του καιρού από απόψε το βράδυ και για τρεις ημέρες

Για σταδιακή επιδείνωση του καιρού το επόμενο 24ωρο, με βροχές και καταιγίδες αλλά και ισχυρούς νοτιάδες, έκανε λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου, στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ. 

Την ίδια στιγμή οι όποιες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε μεγάλα υψόμετρα, με περισσότερο φθινοπωρινού τύπου καταστάσεις, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το βαρομετρικό χαμηλό που ξεκίνησε από την Κεντρική Ευρώπη, θα δώσει προς τα ξημερώματα της Τρίτης πιο έντονα φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα, ενώ η κακοκαιρία τις πρωινές ώρες θα περάσει την Πίνδο, σχηματίζοντας μια ζώνη από τη Θράκη μέχρι τη νοτιοδυτική Ελλάδα, με το Σάκη Αρναούτογλου να κάνει λόγο για «κακοκαιρία εξπρές αλλά με έντονα καιρικά φαινόμενα», με κύριο χαρακτηριστικό τους σφοδρούς νοτιάδες.

Χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν νωρίς το πρωί την Πίνδο και την ορεινή Πελοπόννησο, πάνω από τα 1200 μ. ενώ από το απόγευμα ακόμη και σε υψόμετρο από 1000 μ. Αντίστοιχα την ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα υπάρξουν χιονοπτώσεις σε ύψη 1400 με 1500 μ.

Το βράδυ προς την Τετάρτη αναμένονται ασθενείς μπόρες χιονιού στη Δυτική Μακεδονία μέχρι και τα 700 μέτρα. 

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, αύριο προς τα ξημερώματα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες με τα φαινόμενα να υποχωρούν πριν το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Το βράδυ στις δυτικές και νότιες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και τοπικές μπόρες χιονιού τα ορεινά κυρίως σε Πέλλα - Πιερία και Ημαθία.

Η κακοκαιρία εξπρές από Τετάρτη αναμένεται να υποχωρήσει.

Δείτε το δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λευκός Οίκος: «Λανθασμένη προσέγγιση» η κατάληψη πανεπιστημιακών κτιρίων
Ο Τζον Κίρμπι ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την κατάληψη ενός κτιρίου του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη
Λευκός Οίκος: «Λανθασμένη προσέγγιση» η κατάληψη πανεπιστημιακών κτιρίων