Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διακοπή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - Θέλει να κάνει συμπληρωματική απολογία

Θέλει να προσκομίσει κάποια νέα έγγραφα τα οποία για την υπεράσπιση κρίνονται πολύ σημαντικά

Διεκόπη η διαδικασία στη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς η συνήγορός του, Κική Πακιρτζίδου, δήλωσε στην έδρα πως ο κατηγορούμενος θέλει να απολογηθεί συμπληρωματικά και να προσκομίσει κάποια νέα έγγραφα που για την υπεράσπιση κρίνονται πολύ σημαντικά και είναι όπως είπε «κάτι εντελώς καινούργιο». Τα έγγραφα ήρθαν στα χέρια του κατηγορουμένου εχτές.

Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα. Ο ηθοποιός μπήκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων από την πίσω είσοδο. Σήμερα επρόκειτο να ακούσει την κρίση της εισαγγελέως της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις πράξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος τριών συναδέλφων του, για τις οποίες δικάζεται εδώ και δέκα μήνες. Μέσα στην αίθουσα βρίσκονταν και σήμερα ο γιος και η σύζυγος του.

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο με τον ηθοποιό να μετάγεται από την φυλακή στο εδώλιο, καθώς τον Ιούλιο του 2021 είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση, η οποία αφορά βιασμό, αλλά και δύο απόπειρες βιασμού. Στην πορεία της δίκης, ήταν το ΜΟΔ που τον περασμένο Ιούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι θιασάρχης μπορεί να βγει από την φυλακή και του επέβαλε περιοριστικούς όρους.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ