Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρήτη: Δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της κοπέλας που πιάστηκε σε μηχανή του κιμά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το χέρι της είχε πιαστεί στο μηχάνημα μέχρι το ύψος του καρπού

Έχασε το χέρι της δυστυχώς η εργαζόμενη στην Κρήτη της οποίας το χέρι εγκλωβίστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στη μηχανή του κιμά.

Η γυναίκα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου χειρουργήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιανουαρίου 2023, η 26χρονη γυναίκα, μετά από το δραματικό ατύχημα που σημειώθηκε κρεοπωλείο στην περιοχή της Μεσσαράς Ηρακλείου και ειδικότερα στο Ασήμι, οταν το χέρι της εγκλωβίστηκε σε κρεατομηχανή που λειτουργούσε, μέχρι το ύψος του καρπού.

Όπως δημοσίευσε το neakriti.gr, η γυναίκα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος της μηχανής από το σώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από το γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εκεί η γυναίκα μεταφέρθηκε μαζί με τμήμα της κρεατομηχανής, το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ