Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κολλέγιο Αθηνών: «Πληροφορηθήκαμε για παρουσία εξωσχολικών» - Οι 2 ανακοινώσεις

«Όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές μας παρέμειναν ασφαλείς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του προέδρου του κολλεγίου

Με δύο ανακοινώσεις η διεύθυνση του Κολλεγίου Αθηνών ενημέρωσε για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο Κολλέγιο μετά την πληροφορία για εισβολή αγνώστων στο campus.

Περίπου στις 13:00 το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό, καθώς σύμφωνα με καταγγελία μαθητών, άγνωστοι οπλισμένοι με μαχαίρι εισέβαλαν στο χώρο απειλώντας παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας οι οποίες απέκλεισαν τις τρεις εισόδους και εξόδους του Κολλεγίου και ξεκίνησαν έρευνες στον προαύλιο χώρο και τις αίθουσες. Από το Κολλέγιο Αθηνών τηρήθηκε το πρωτόκολλο με αποτέλεσμα οι μαθητές να παραμείνουν στις τάξεις τους. Στο σημείο έσπευσαν και γονείς οι οποίοι πληροφορήθηκαν για την εξέλιξη.

Όπως αναφέρεται στην πρώτη ανακοίνωση όλοι οι μαθητές είναι ασφαλείς «και αναμένονται οι οδηγίες της αστυνομίας για επιστροφή στην ομαλή κυκλοφορία στο campus».

Η πρώτη επιστολή

kollegio_athinon.jpg

Η δεύτερη επιστολή

kollegio_athinon_2.png

Στη δεύτερη, επισημαίνεται ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αστυνομίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός ασφαλείας και κλήθηκε η αστυνομία όπου έγινε εξονυχιστικός έλεγχος. Τονίζεται ακόμα ότι όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές παρέμειναν ασφαλείς.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ