Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υποδύθηκε τον πελάτη και έκλεψε πορτοφόλι σε εστιατόριο στη Γλυφάδα (VIDEO)

Κάμερες ασφαλείας έπιασαν τον ταχυδακτυλουργικό τρόπο δράσης ενός κλέφτη

Βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως, δείχνει τον ταχυδακτυλουργικό τρόπο δράσης, ενός κλέφτη σε εστιατόριο της Γλυφάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, ο δράστης εισέρχεται σε εστιατόριο στη Γλυφάδα, το Σάββατο (21/1) υποδυόμενος τον πελάτη και κάθεται στο διπλανό ακριβώς τραπέζι, όπου βρίσκονταν δύο ανυποψίαστες γυναίκες.

Στη συνέχεια ο άνδρας, τοποθέτησε το μπουφάν του με τέτοιο τρόπο, ώστε να εφάπτεται στην τσάντα της ανυποψίαστης γυναίκας και με γρήγορες κινήσεις, άρπαξε ένα κόκκινο πορτοφόλι. Μετά από λίγο σηκώθηκε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ κρατούσε χαμηλά το καπέλο που φορούσε, ώστε να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του και έφυγε από το εστιατόριο.

Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και το βίντεο έχει παραδοθεί στις Αρχές, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση για τον εντοπισμό του δράστη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με την κλοπή στη Γλυφάδα:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία
Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουν και σήμερα τις εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας
Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία