Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συναγερμός για βόμβα στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Θα ανατινάξουμε όλο το αεροδρόμιο»

aerodromio

Με e-mail στο οποίο γινόταν αναφορά στο Ισλάμ – Απειλητικό e-mail στάλθηκε και σε 6 νοσοκομεία

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (24/1) στην αστυνομία όταν ενημερώθηκε ότι εστάλησαν e-mail στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και έξι νοσοκομεία για τοποθέτηση βόμβας σε κάποιον από τους χώρους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο e-mail που εστάλη στο αεροδρόμιο στα Σπάτα γινόταν αναφορά στο Ισλάμ και υπήρχε η απειλή «θα ανατινάξουμε όλο το αεροδρόμιο». Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο ηλεκτρονικό μήνυμα δεν περιγραφόταν συγκεκριμένος χώρος του αεροδρομίου με τις αστυνομικές δυνάμεις και τα ΤΕΕΜ που έσπευσαν εκεί να μην εντοπίζουν κάτι ύποπτο.

Παρόμοιο e-mail εστάλη, δε, στις 9 το πρωί και σε έξι νοσοκομεία με αστυνομικές δυνάμεις να έχουν σπεύσει προκειμένου να ερευνήσουν τους χώρους τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα mail εστάλησαν σε Ευαγγελισμό, Τζάνειο, Γ. Γεννηματάς, Παμμακάριστο, Ερρίκος Ντυνάν και Παίδων. Στα νοσοκομεία που έλαβαν το απειλητικό email επικρατεί αναστάτωση με όσους μπορούν να έχουν βγει από τα κτήρια.

Η αστυνομία εκτιμά, πάντως, ότι πρόκειται για φάρσα και δεν θα υπάρξει κάτι όπως συνέβη και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ