Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βιασμός 12χρονης: Σε απεργία πείνας η μητέρα της - Εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης

Αφορμή η απόρριψη της προσφυγής της για αποφυλάκιση

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, θύμα βιασμού και ματρωπείας, καθώς όπως είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας απορρίφθηκε το αίτημά της για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.

«Κατά πλειοψηφία απερρίφθη η προσφυγή της. Υπήρχε μια δικαστής εξαιρετική, η οποία πραγματικά σε 40 σελίδες προσέφερε στο συγκεκριμένο βούλευμα για ποιους λόγους πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η μητέρα. Οι άλλοι δύο δικαστές είχαν διαφορετική άποψη και δυστυχώς θα παραμείνει στην φυλακή. Εμείς βέβαια, με το που παρέλθει η νόμιμη προθεσμία θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης. Νομίζω ότι το θέμα με την μητέρα δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να σταθεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο», είπε.

«Οι δικαστικές αρχές δέχονται αυτά που λέει η 12χρονη α λα καρτ»

Οπως είπε η οικογένεια είναι σε τραγική κατάσταση και τα παιδιά τούς λείπει η μητέρα τους. «Τα ίδια τα παιδιά, λένε, και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι η μητέρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Η 12χρονη έχει καταθέσει το ίδιο, κατ’επανάληψη και βλέπουμε τις δικαστικές αρχές να πιστεύουν τη 12χρονη α λα καρτ, δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις  δέχονται ακριβώς αυτά που λέει, στην περίπτωση της μητέρας, είδαμε ότι δεν δέχονται ακριβώς αυτά που λέει», σημείωσε.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ