Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρίκη στη Λάρισα: Τη βίασε δύο φορές και την άφησε κλειδωμένη έξω από το σπίτι

biasmos

Συνελήφθη από την αστυνομίας ένας 40χρονος μετά από την καταγγελία της 33χρονης συζύγου του

Στη σύλληψη ενός 40χρονου προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας μετά από καταγγελία της 33χρονης συζύγου του.

Ο 40χρονος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό, σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη βία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος, όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., χθες τα ξημερώματα βίασε την 33χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα αυτή να φύγει προσωρινά από το σπίτι τους σε χωριό της Λάρισας.

Όταν η 33χρονη επέστρεψε στο σπίτι, εκείνος για περισσότερη από μισή ώρα δεν της επέτρεπε την είσοδο, με τη γυναίκα να παραμένει στην αυλή του σπιτιού. Όταν λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα ξεκλείδωσε την πόρτα και της επέτρεψε την είσοδο, τότε τη βίασε για δεύτερη φορά, με την 33χρονη να τον καταγγέλλει στην ΕΛ.ΑΣ. Ο 40χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: www.onlarissa.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε μάνα και κόρη – Τραβούσαν βίντεο μέσα στα δικαστήρια
Σε δικαστική αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια εκδίκασης ποινικής υπόθεσης
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε μάνα και κόρη – Τραβούσαν βίντεο μέσα στα δικαστήρια
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε έμπορους ναρκωτικών από αστυνομικούς της Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)
Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Μουδανιών με συλλήψεις για σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε έμπορους ναρκωτικών από αστυνομικούς της Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)