Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αγωνία για τον 31χρονο Δραμινό πιλότο - Σε θαύμα ελπίζουν συγγενείς και φίλοι

Αγωνία στο Νευροκόπι Δράμας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, του κυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο κατέπεσε στην Ανδραβίδα, στερώντας τη ζωή στον συγκυβερνήτη Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ώρες αγωνίας περνούν οι γονείς του 31χρονου σμηναγού Τσιτλακίδη στο Νευροκόπι Δράμας.

Ο 31χρονος κυβερνήτης-σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης του Φάντομ που κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας (30.01.2023) έχει καταγωγή από το Κάτω Νευροκόπι Δράμας. Μάλιστα, είναι γιος του πρώην δασάρχη του Κάτω Νευροκοπίου και η μητέρα του καθηγήτρια Γαλλικών.

Το newsit.gr βρέθηκε στην ακριτική περιοχή όπου όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη, που εξακολουθεί να αγνοείται μετά τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας ανοιχτά της Ανδραβίδας. 

 

Γονείς και φίλοι του 31 ετών πιλότου ελπίζουν σε ένα θαύμα να είναι ζωντανός. Μιλάνε για το καλύτερο παιδί που λάτρευε τη δουλειά του, να φυλάσσει τους ελληνικούς ουρανούς με κίνδυνο της ζωής του.

Φωτογραφίες από το χωριό του σμηναγού Τσιτλακίδη όπου όλοι περιμένουν κάποιο καλό νέο, μία αχτίδα φωτός:

Πτώση Φάντομ στην Ανδραβίδα: Έρευνες για τον αγνοούμενο σμηναγό μέσα σε σφοδρή κακοκαιρία

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Ευστάθιου Τσιτλακίδη συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο. Σε αυτές παίρνουν μέρος, ένα C-130, πλωτά μέσα του Λιμενικού, αλλά και ελικόπτερα Super Puma και S-70, τα οποία σκανάρουν όλη την περιοχή.

Στο μεταξύ, οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν, τις τελευταίες ώρες, καθιστούν το έργο των σωστικών δυνάμεων πολύ δύσκολο.

Χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας, είναι οι ισχυροί άνεμοι και η έντονη χαλαζόπτωση.

Βίντεο του patrisnews.com:

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα, που στέρησε τη ζωή στον 29χρονο συγκυβερνήτη, Μιχαήλ Τουρούτσικα, καθώς το διθέσιο F-4 Phantom II της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης, εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση σε χαμηλό ύψος.

Πηγή: newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ