Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Χωρίς ρεύμα έμειναν χωριά στο Πήλιο

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες – Κλειστή η ΠΑΘΕ για τα φορτηγά

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται σε πολλούς οικισμούς του Νότιου Πηλίου λόγω βλαβών εξαιτίας της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα Μηλίνα, Λαύκος Τρίκερι και Δράκεια και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να εντοπίσουν τις βλάβες και να τις αποκαταστήσουν.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει εντοπισθεί στη γραμμή Μηλίνας - Τρικερίου, με αποτέλεσμα να μην έχουν ρεύμα Λαύκος, Μηλίνα, και όλοι οι οικισμοί μέχρι το Τρίκερι, ενώ το χιόνι στον Λαύκο ξεπέρασε τα 70 εκατοστά και οι δρόμοι στο χωριό είναι κλειστοί. Χωρίς ρεύμα είναι επίσης η Δράκεια που ανήκει διοικητικά στον δήμο Βόλου και η χιονόπτωση πλήττει το χωριό με ιδιαίτερη ένταση.

Παράλληλα, η Αστυνομία λόγω των προβλημάτων στην εθνική οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης έχει απαγορεύσει την κίνηση όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε όλο το μήκος της ΠΑΘΕ εντός των ορίων της Μαγνησίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τριαντόπουλος: Έχουν καταβληθεί 260 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε 3 χρόνια
«Eίναι η πρώτη φορά που δίδονται χρήματα σε τέτοιο βαθμό τα τελευταία 30 χρόνια» δήλωσε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Τριαντόπουλος: Έχουν καταβληθεί 260 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε 3 χρόνια