Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης

Για ακάλυπτες επιταγές, φορολογικές παραβάσεις και μη καταβολή χρεών στο δημόσιο.

Στη σύλληψη του επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Μπατατούδη προχώρησε η Αστυνομία σήμερα πρωί  Παρασκευής στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η σύλληψη του 77χρονου επιχειρηματία έγινε για ακάλυπτες επιταγές, φορολογικές παραβάσεις και μη καταβολή χρεών στο δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πως ο Γιώργος Μπατατούδης έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, καθώς από το 2019 εκκρεμούσαν σε βάρος του συγχωνευτικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για φυλάκιση 11 χρόνων και ενός μήνα.

Ο συλληφθείς κρατείται στον έβδομο όροφο της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ενημέρωση της αστυνομίας

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία για τη σύλληψη του Μπατατούδη, αναφέρονται τα εξής: «Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (10-2-2023) στην Καλλιθέα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 77χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) ετών και ενός (1) μηνός, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 77χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προέβαινε σε απάτες κατ’ εξακολούθηση, εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές και δεν απέδιδε έγκαιρα τους αναλογούντες φόρους και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το ελληνικό δημόσιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές
Η αμαξοστοιχία IC54 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) παραμένει σταθμευμένη στον Σ.Σ Λειβαδιάς, λόγω πυρκαγιάς πλησίον των γραμμών
Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές