Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μυστήριο με τον Sin Boy: Φήμες πως έχει πεθάνει – Η φωτογραφία σε ασθενοφόρο

Η κίνηση της αδερφής του που «φούντωσε» τις φήμες ότι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του τράπερ Sin Boy ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, με τις φήμες να τον θέλουν νεκρό από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Από την περασμένη Δευτέρα (13/02) κυκλοφόρησε η φημολογία ότι ο Sin Boy πέθανε σε νοσοκομείο του Κοσόβου έπειτα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών προκαλώντας αναστάτωση στους θαυμαστές του, ενώ χθες Τρίτη στο προφίλ του στο Instagram αναρτήθηκε μια φωτογραφία του με το συνοδευτικό κείμενο να «επιβεβαιώνει» τον θάνατό του. Την ίδια ώρα η εικόνα προφίλ του λογαριασμού του έγινε μαύρη δείχνοντας πένθος.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination» γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας στο προφίλ του Sin Boy με πολλούς χρήστες ωστόσο να αντιδρούν πως πρόκειται για ένα ακόμη διαφημιστικό κόλπο του τράπερ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sin Boy Mc (@isyourboysinboy)

Ωστόσο την ανησυχία ενέτεινε η αδερφή του Sin Boy η οποία η οποία έβαλε μία μαύρη φωτογραφία ως εικόνα προφίλ στα δικά της social media.

Υπενθυμίζεται ότι όλη η φημολογία σχετικά με το θάνατο του τράπερ άρχισε όταν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που δείχνει έναν νεαρό άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα σε ασθενοφόρο.

 

Όπως αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, «Αλήθεια ή διαφημιστικό κόλπο; Μία περίεργη “είδηση” κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες κι έφτασε και σε εμάς, σύμφωνα με την οποία ο Sin Boy άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου, μετά από overdosed».

Εντύπωση ωστόσο, προκαλεί πως ο νεαρός άνδρας φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε ασθενοφόρο κίτρινου χρώματος το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο και όχι σε ασπρο- κόκκινο όπως είναι τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο. Επίσης στα Αλβανικά ΜΜΕ δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην υπόθεση, με τα τελευταία ρεπορτάζ που αφορούν τον Sin Boy να αναφέρονται αποκλειστικά στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την σύντροφό του Ρίνα.

Η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, είναι μια φωτογραφία που τον δείχνει σε ένα μανάβικο πριν από μερικές ημέρες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sin Boy Mc (@isyourboysinboy)

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ο θάνατος του γνωστού τράπερ ωστόσο αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για ένα ακόμη διαφημιστικό κόλπο του για να προωθήσει το νέο του τραγούδι, αν κρίνουμε από τα σχόλια στο προφίλ του, μάλλον δεν θα αρέσει και πολύ η μακάβρια αυτή φάρσα στους θαυμαστές του.

Πηγή: newpost.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφεση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας
Θα αναφέρει ότι δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για αποφυλάκιση, καθώς δεν έχει επίδειξη μεταμέλεια και ηθική βελτίωση
Έφεση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας
Θετικά βλέπει η Χαμάς την πρόταση για την κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Προβλέπει απελευθέρωση ισραηλινών ομήρων στον θύλακο με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση παλαιστινίων κρατουμένων σε ισραηλινές φυλακές
Θετικά βλέπει η Χαμάς την πρόταση για την κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ