Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σπαράζουν τα λόγια πατέρα και αδελφού για τον 19χρονο αλεξιπτωτιστή (ΦΩΤΟ)

19hronos

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου», αναφέρει ο πατέρας

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 19χρονου ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα χαράματα της Κυριακής (19.02.2023) στο Αρώνι Χανίων.

Ο νεαρός ο υπηρετούσε τη θητεία του στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στα Χανιά. Σύμφωνα με το creta24.gr, γύρω στη 01:30 το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε ευκάλυπτο ο οποίος βρίσκεται μπροστά στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι και απεγκλώβισαν τον άτυχο νεαρό άνδρα.

Δυστυχώς, όμως, ο 19χρονος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του με διασώστες του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο αδερφός του θύματος έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στο facebook με την οποία αποχαιρετά τον Τάσο που χάθηκε τόσο νωρίς. 

«Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσου μου θα είσαι για πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ’αγαπώ» είναι τα συγκινητικά λόγια του αδερφού του.

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του  στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.
 

troxaio_15



O πατέρας που είναι και ιερέας, τον περασμένο Νοέμβριο οπότε ο γιος του παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει στην 1η ΜΑΛ έγραφε γεμάτος υπερηφάνεια: «Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερε».

troxaio_16


Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νέος είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.

Πηγές: newsit,gr , protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ