Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα - Πού έρχονται χιόνια

Η πρόγνωση του καιρού από το Σάκη Αρναούτογλου

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού αναμένεται πλησιάζοντας προς την Καθαρά Δευτέρα με άστατο καιρό το τριήμερο, όπως αναφέρει την πρόγνωση του στο δελτίο της ΕΡΤ3 ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η ηλιοφάνεια θα διατηρηθεί και αύριο Τετάρτη με κάποια σύννεφα να κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Πιο πυκνά θα είναι αυτά στην Κρήτη και κυρίως στις ορεινές περιοχές όπου δεν αποκλείεται να αφήσουν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η υγρασία θα αυξηθεί, με συνέπεια να σχηματιστούν τοπικά ομίχλες νωρίς το πρωί.

Από την Πέμπτη η ηλιοφάνεια θα αρχίσει να δίνει τη θέση της σε ολοένα και περισσότερες συννεφιές ενώ όσο βαδίζουμε προς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας τα σύννεφα θα γίνονται ακόμα πιο πυκνά. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν ανοιξιάτικες μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας.

Ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο από το πρωί στην Αττική με κάποιες τοπικές συννεφιές στο ορεινό κομμάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Οι άνεμοι εξασθενημένοι, μόνο στον Κορινθιακό θα διατηρηθούν στα 4 με 5 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 8 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα διατηρηθεί η λιακάδα ενώ θα υπάρχουν κάποιες τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί και λίγες αραιές συννεφιές μέσα στην ημέρα. Οι άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 7 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος στις δυτικές-βορειοδυτικές περιοχές της χώρας και σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης με πιθανότητα καταιγίδων. Στη βόρεια Ελλάδα δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και κάποιες παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης, ίσως και της Ηπείρου.

Οι ισχυροί άνεμοι που μπορεί να φτάσουν και τα 6 με 7 μποφόρ θα ευνοήσουν το πέταμα του χαρταετού, ενώ η θερμοκρασία στα βόρεια της χώρας, από Θεσσαλία και πάνω αναμένεται να πέσει αισθητά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί