Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νίκος Κοκλώνης: Από τα φθηνά εισιτήρια στην τηλεόραση – Η ιστορία του δαιμόνιου σταρ

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Κοκλώνη - Γιατί ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση χθες ο Νίκος Κοκλώνης προσπάθησε να δώσει απαντήσεις στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δέσμευση της περιουσίας γνωστού παρουσιαστή «φωτογραφίζοντας» τον εαυτό του.

Αμέσως μετά ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ένα στόρι στο οποίο χαμογελαστός λέει: «Τι έχω; Σίγουρα μάτι και ψέμματα!!»

Το ίδιο βράδυ δεν εμφανίστηκε στην κοπή της πίτας του Alpha, κάτι που έπραξε και η κολλητή του Κατερίνα Καινούργιου, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Για πολλούς αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής για να μειώσει τον «τυφώνα» που τον «χτύπησε», με την μορφή ενός πορίσματος ογδόντα σελίδων που κοινοποίησε η Αρχή καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες στον Οικονομικό εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στο πόρισμα γίνεται λόγος για εγκληματική οργάνωση με την μορφή μαφίας που έκανε συστηματικά ξέπλυμα μαύρου χρήματος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ δεσμεύτηκαν η κινητή και ακίνητη περιουσία του.

Κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά ο Νίκος Κοκλώνης με μια ανακοίνωση στην οποία ουσιαστικά λέει ότι δεν ελέγχεται και ότι όλα βαίνουν καλώς στην τηλεοπτική του αυτοκρατορία.

anartisi_koklonis.jpg

Πηγή: kathimerini.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη