Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πήγαν να κάνουν έξωση σε ανάπηρη γυναίκα - Η συγκλονιστική μαρτυρία της (VIDEO)

H απόπειρα έξωσης τελικά απετράπη

Ακόμη μία απόπειρα έξωσης πραγματοποιήθηκε χθες στην περιοχή του Πειραιά αυτή τη φορά, σε βάρος μίας 50χρονης ανάπηρης γυναίκας. 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδια της γυναίκας, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής. Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα να απειλείται με έξωση.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί πως σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η γυναίκα οι αστυνομικές δυνάμεις μάζεψαν τα φάρμακα της γυναίκας και τα έβγαλαν έξω από το διαμέρισμα. 

Η έξωση τελικά απετράπη χάρη στην παρέμβαση γειτόνων, εργατικών Σωματείων, συνδικαλιστών και μελών του ΚΚΕ.

Στην παρέμβαση παραβρέθηκαν οι κομμουνιστές συνδικαλιστές Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Πειραιά και Ειρήνη Μπεκιάρη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο Δυτικό τομέα Αθήνας.

Δείτε στο video του 902 τη γυναίκα που με δάκρυα στα μάτια περιγράφει το πώς επιχειρήθηκε να γίνει η έξωση λέγοντας της πως θα την πάνε σε γηροκομείο. «Μου είπαν σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς. Μου λένε σήκω, θα πας σε γηροκομείο. Εσύ τι μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα» ακούγεται να λέει συγκλονισμένη από την περιπέτειά που πέρασε.

Πηγή: 902.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ