Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πλεύρης από Λάρισα: «Οι τραυματίες στα νοσοκομεία είναι σε καλά χέρια» (VIDEO)

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας βρέθηκε ο υπουργός Υγείας μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Η περίθαλψη όσων έχουν τραυματιστεί και η στήριξη όσων έχασαν τους ανθρώπους τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι αυτό που προέχει αυτή την ώρα για το υπουργείο Υγείας, όπως φάνηκε και από τις πρώτες δηλώσεις του υπουργού Υγειάς Θάνου Πλεύρη έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Συντετριμμένος ο υπουργός Υγείας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκανε λόγο για τραγωδία επισημαίνοντας πως «οι τραυματίες στα νοσοκομεία βρίσκονται σε καλά χέρια. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε 32 νεκρούς. Είμαστε δίπλα στους συγγενείς».

Σημειώνεται ότι μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, ο επίσημος απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε στους 36.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Πλεύρης, έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώρισης για τους τραυματίες και η ταυτοποίηση των νεκρών. «Διαθέτουμε ψυχολόγους να στηρίξουμε τους συγγενείς. Είναι μια τρομακτική διαδικασία για γονείς και συγγενείς. Θα προσπαθήσουμε να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται η αναγνώριση, παρά τις δυσκολίες», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι σημαντικό «να τρέξει γρήγορα η διαδικασία, ώστε οι περισσότεροι να βρουν τον άνθρωπο τους. Κατά βάση έχουμε νέο κόσμο σε τραυματίες και νεκρούς».

Δείτε τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοφανής επιλογή παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» - Δεν άκουσε το κοινό (VIDEO)
Η ερώτηση για την κίνηση της Αθήνας, το κοινό και η απόφαση του παίκτη που άφησε τον Αρναούτογλου με το στόμα ανοιχτό
Πρωτοφανής επιλογή παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» - Δεν άκουσε το κοινό (VIDEO)