Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αίμα για τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη έδωσε ο πρέσβης του Ισραήλ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Οι καρδιές μας στρέφονται στις οικογένειες των θυμάτων. Προσευχόμαστε για την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών», σημείωσε ο Ισραηλινός πρέσβης

Αίμα έδωσε σήμερα ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς, για τις ανάγκες περίθαλψης των τραυματιών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. «Σήμερα ανταποκρίθηκα σε έκκληση για αιμοδοσία για τους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε» υπογραμμίζει ο Ισραηλινός πρέσβης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε άλλη ανάρτησή του λίγες ώρες μετά την τραγωδία, ο Νόαμς Κατς είχε δηλώσει συγκλονισμένος και λυπημένος από το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα. «Οι καρδιές μας στρέφονται στις οικογένειες των θυμάτων. Προσευχόμαστε για την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών. Η πρεσβεία του Ισραήλ παρακολουθεί στενά την κατάσταση και βρίσκεται σε επαφή με τις ελληνικές αρχές».

Μάλιστα, η ισραηλινή σημαία στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα κυματίζει μεσίστια. «Το Ισραήλ θρηνεί για την τραγωδία και τις απώλειες στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν λόγια» τονίζεται σε αντίστοιχη ανάρτηση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 2 βιταμίνες που μάλλον σας λείπουν αν νιώθετε συνέχεια κουρασμένοι
Νέα μελέτη συνδέει τη χρόνια κόπωση με χαμηλά επίπεδα δύο δομικών στοιχείων του οργανισμού - Τι λένε οι ερευνητές και γιατί έχει σημασία η διατροφή
Οι 2 βιταμίνες που μάλλον σας λείπουν αν νιώθετε συνέχεια κουρασμένοι