Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέμπη: «Πήγε στο πρώτο βαγόνι γιατί είχε καλύτερο σήμα» λέει αδερφός αγνοούμενου

«Έχουμε δώσει DNA δείγματα, θα μας ενημερώσουν μέσω τηλεφώνου» τόνισε ο Κρίστιαν Ρούτσι

Συγκινεί ο Κριστιάν Ρούτσι, αδελφός του αγνοούμενου Ντένις Ρούτσι ο οποίος επέβαινε στην αμαξοστοιχία Intercity 62. 

«Ήταν πολύ χαρούμενος, είχε πάει το τριήμερο κάτω να δει τους συγγενείς μας και την κοπέλα του. Έχουμε δώσει DNA δείγματα, θα μας ενημερώσουν μέσω τηλεφώνου. Ήταν στο 5ο βαγόνι, μίλαγε με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο και κατά τις 23.00 το βράδυ κόπηκε η σύνδεση. Είχε πάει στο κυλικείο και βρισκόταν στο 1ο βαγόνι, ήταν η τελευταία μας σύνδεση», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

«Έχει καλύτερο σήμα μπροστά και για αυτό πήγε εκεί, για να μην βρίσκεται ακόμα, είναι εκεί. Ο πατέρας μου ήταν ανήσυχος αφού κόπηκε το σήμα. Τον έπαιρνε πίσω και ήταν απενεργοποιημένο. Είχε ένα αίσθημα ότι κάτι έγινε, είδε και τις ειδήσεις και πήγε από κοντά. Είδε πολύ κόσμο στον σταθμό Θεσσαλονίκης. Δε χάνουμε ελπίδες, περιμένουμε να δούμε», υπογράμμισε ακόμη ο Κριστιάν Ρούτσι.

Δείτε βίντεο:

«Εγώ με τον αδελφό μου είχα μιλήσει στο τηλέφωνο το απόγευμα και του είχα πει πως θέλω κάποια στιγμή να βγούμε μαζί και περιμένω ακόμα την κλήση του. Έχω εικόνες στο μυαλό μου από μικρά που ήμασταν μαζί. Κάθε στιγμή που επικοινωνούσα μαζί του ήμουν χαρούμενος. Προσπαθούμε να αντέξουμε, είμαστε όλοι μας χάλια», επεσήμανε ο ο αδερφός του αγνοούμενου.

«Είδα τις εικόνες από τη σύγκρουση και λέω “το αδελφάκι μου τι πέρασε, πόσο τραγικές ήταν οι στιγμές που έζησε εκεί μέσα”. Μου λείπει πάρα πολύ, τον αγαπάω πολύ και είναι δύσκολα να είμαι μακριά του», κατέληξε ο Κριστιάν Ρούτσι.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ