Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή, φοιτήτρια ΑΠΘ

Η άτυχη κοπέλα ταξίδευε στο τρίτο βαγόνι - Σπούδαζε γεωπόνος στο ΑΠΘ

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή μετά την ταυτοποίηση της σορούς της. Η Αναστασία με καταγωγή από τη Λυκούρια Καλαβρύτων , βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη και ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε Γεωπόνος .

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης βιώνει τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του, σημειώνει σε ανακοίνωσή του μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Η 19χρονη φοιτήτρια πήγαινε στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στη Γεωπονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.Η ταυτοποίησή της έγινε μετά από δείγματα DNA, σβήνοντας τις όποιες ελπίδες, με το δράμα της οικογένειας να είναι πλέον αβάστακτο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών, το ΑΠΘ θρηνεί την απώλεια εννιά φοιτητών του. Παράλληλα, αναφέρεται ότι υπάρχουν 26 φοιτητές του πανεπιστημιακού ιδρύματος ανάμεσα στους τραυματίες.

«Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας που έχασαν τη ζωή τους. Είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας. Είμαστε όλοι μας συντετριμμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη μας και όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας. Καλό παράδεισο στα παιδιά μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους. Καλή ανάρρωση στους τραυματίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»