Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέμπη: Στα νοσοκομεία 20 τραυματίες - Ένας σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ

Έξι 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν στα νοσοκομεία παραμένουν 20 ασθενείς, με τη συντριπτική πλειονότητα αυτών να βρίσκονται στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας

Τον απολογισμό της κατάστασης των νοσηλευομένων λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της Ομοσπονδίας, έξι 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν στα νοσοκομεία παραμένουν 20 ασθενείς, με τη συντριπτική πλειονότητα αυτών να βρίσκονται στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας. 

Ειδικότερα, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύονται 13 άτομα, εκ των οποίων τα 4 στη ΜΕΘ. Με βάση τις πληροφορίες που επικαλείται η ΠΟΕΔΗΝ, η κατάσταση των νοσηλευομένων στις κλινικές χαρακτηρίζεται καλή. Στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται 4 τραυματίες στις κλινικές, επίσης σε καλή κατάσταση, και ένας ασθενής στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Άλλοι δύο ασθενείς νοσηλεύονται στις ΜΕΘ των νοσοκομείων Παπανικολάου και Παπαγεωργίου, σε σταθερή βελτιωμένη κατάσταση και οι δύο.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης