Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γονείς έδωσαν τσάντα με 30.000 ευρώ για να χειρουργηθεί η κόρη τους

Θύμα απάτης έπεσε μια οικογένεια στο Νέο Ηράκλειο Αττικής

Θύμα απάτης έπεσε μια οικογένεια στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, με το πρόσχημα ότι η κόρη τους έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα μετά από τραυματισμό.

Ο απατεώνας, τηλεφώνησε την Τετάρτη (8/3) και συνομίλησε με τον 75χρονο πατέρα, αναφέροντας του ότι είναι γιατρός και πως λόγω του τραυματισμού που είχε η κόρη του, έπρεπε να την βάλει άμεσα στο χειρουργείο. Γι’ αυτό τον λόγο έπρεπε να καταβληθούν 30.000 ευρώ.

Μόλις κατάλαβαν την απάτη, ενημέρωσαν τις Αρχές αλλά ήταν αργά. Ο ίδιος ενημέρωσε αμέσως την σύζυγο του και χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκαν να δώσουν τα χρήματα. Μάλιστα, έξω από το σπίτι έσπευσε μια γυναίκα, η οποία συναντήθηκε με την 72χρονη μητέρα που της παρέδωσε το ποσό που είχαν ζητήσει.

Μόλις έδωσαν τα χρήματα, κατάλαβαν ότι πρόκειται για απάτη και έτσι προχώρησαν σε καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία. Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα ασφαλείας Νέου Ηρακλείου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιταλία: Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία - Η πόλη χρεώνει τους τουρίστες
Θέλει να περιορίσει τον μαζικό τουρισμό και να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών που θέλουν να διανυκτερεύσουν
Ιταλία: Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία - Η πόλη χρεώνει τους τουρίστες
Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10
Παρόλο που η ποικιλία σε αγώνες στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (25/04) δεν είναι τεράστια, είναι μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον που...
Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10