Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γιάννης Αγγελάκας: Αντιδράσεις για όσα είπε για τα Τέμπη - «Συγνώμη, πατέρα»

Η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα που προκάλεσε αντιδράσεις

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα social media η καυστική ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα, με την οποία σχολιάζει τα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν από την κυβένρηση για τους συγγενείς των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, που ανήγγειλε η κυβέρνηση.

Στην ανάρτησή του ανέφερε ειρωνικά μεταξύ άλλων, καυτηριάζοντας τα μέτρα, πως «αν ήξερε ότι οι γονείς του θα έπαιρναν σύνταξη θα ανέβαινε και αυτός στο τρένο».

«Συγγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας. Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα - γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Αγγελάκας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν απόλυτα μαζί του, ωστόσο υπήρξαν και αρνητικές αντιδράσεις και σχόλια που χαρακτηρίζουν τα μέτρα ως το ελάχιστο που όφειλε να γίνει από την κυβέρνηση κατηγορώντας τον καλλιτέχνη πως «παίζει με τον πόνο των ανθρώπων».Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα:

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη Κεφαλογιάννη στον Μπελέρη: Όπλα του η αλήθεια και η πατριωτική αγάπη
«Η ενταξιακή πορεία της Αλβανίας εξαρτάται από το σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας»
Επίσκεψη Κεφαλογιάννη στον Μπελέρη: Όπλα του η αλήθεια και η πατριωτική αγάπη