Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από Καλαμπάκα - «Είναι τομάρια»

Η οργισμένη αντίδραση του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη

Έχουν τον πόνο και την οδύνη τους, αλλά καθημερινά γεμίζουν και με οργή και αγανάκτηση από τα όσα ακούνε στις συνομιλίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών Θώμης και Χρύσας Πλακιά από την Καλαμπάκα, που χάθηκαν στο τρένο στα Τέμπη, μαζί με την ξαδέρφη τους Αναστασία Πλακιά, το αποτυπώνει εύγλωττα: "Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια".

Ο κ. Δημήτρης Πλακιάς δεν μπορεί να κρύψει την οργή και τη θλίψη του- ακούγοντας μέσα στον βαρύ πόνο του- τις συνομιλίες του προσωπικού από το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος στα Τέμπη.

"Έχω θυμό... Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε..." λέει ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας. Ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα της μοιραίας βραδιάς, αφού μέσα σε μια στιγμή έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του.

Ως τώρα σιωπούσε, όμως οργισμένος πλέον από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν αντέχει και ξεσπά: "Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή. Ξέρεις πού είμαι εγώ τώρα; Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα από τα παιδάκια μου. Σε μισή ώρα θα πάω να φορτώσω πράγματα".

Στη συνέχεια επισημαίνει: "'Ετυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνόΣτην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Τώρα θα το συνειδητοποιήσουμε. Σε μισή ώρα, που θα πάρουμε τα άψυχα... τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια".

Πηγή: thetoc

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ