Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η στιγμή που γερανός της ΕΛΑΣ γκαζώνει και χτυπά κάδο, διαδήλωτη (VIDEO)

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από καταγγελίες για αυθαίρετη αστυνομική βία κατά τη διάρκεια της σημερινής πορείας στην Αθήνα

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της μεγάλης πορείας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το Σύνταγμα, όμως επεκτάθηκαν και στους γύρω δρόμους όπως την Πατησίων και την Ακαδημίας.

Βίντεο ωστόσο που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και πλήθος σχολίων.

Συγκεκριμένα διακρίνεται γερανός της αστυνομίας να κατευθύνεται πάνω σε διαδηλωτές, ενώ όπως φαίνεται, το όχημα ακολουθεί απότομη πορεία κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και προσκρούει με δύναμη πάνω σε κάδο απορριμμάτων, παρασέρνοντας και έναν διαδηλωτή.

Δείτε τα σχετικά video:

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνονται αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ να ξεκινούν, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια πρόκληση εκ μέρους των διαδηλωτών, μία επίθεση εναντίον τους, στη διάρκεια της μεγάλης πορείας.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, «επιβεβαιώνεται και από βίντεο ντοκουμέντο, δυνάμεις των ΜΑΤ ξεκίνησαν αναίτια και απρόκλητη επίθεση κατά ειρηνικών διαδηλωτών και έπνιξαν την μεγάλη πορεία στα χημικά, μόνο και μόνο για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας».

»Όσο βλέπει ότι καταρρέει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο θα γίνεται και πιο επικίνδυνος για τους πολίτες», υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για αστυνομική βία.

Δείτε το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου φαίνεται ομάδα ΜΑΤ να σπρώχνει διαδηλωτές χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο επεισόδιο ή πρόκληση εκ μέρους τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»
«Τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια!»
Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»
Κασσελάκης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεμένοι χέρι, χέρι στη συγκάλυψη των Τεμπών
Παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα από το στρατόπεδο, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή
Κασσελάκης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεμένοι χέρι, χέρι στη συγκάλυψη των Τεμπών