Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη - Εξέδιδαν 14χρονη από δομή φιλοξενίας ανηλίκων

Μια κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛΑΣ που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την 14χρονη σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου

Σοκαριστική υπόθεση με ανήλικη που διαμένει σε δομή φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και την εξέδιδαν διερευνά η ΕΛΑΣ, ενώ έχει προχωρήσει ήδη σε τρεις συλλήψεις και αναζητά ένα ακόμη άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες. Μια κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από μια φίλη της 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του.

Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας. Παράλληλα, η αδελφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε σε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε, ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες. Μια κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛΑΣ που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την 14χρονη σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες το πρωί, Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, ενώ έως αυτή την ώρα είναι άγνωστο που βρίσκεται. Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ