Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοβαρό τροχαίο στην Ηλεία με θύμα ένα άλογο - Γλίτωσε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

O οδηγός την τελευταία στιγμή είδε μπροστά του τα δύο άλογα να κινούνται και το ένα παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα

Ένα σοβαρό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε ένα άλογο, συνέβη περίπου στις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Κατακόλου της Ηλείας, στο τμήμα ανάμεσα στην Κάστα και το Νέο Δρόμο.

Μέσα στο σκοτάδι, δύο άλογα τα οποία πιθανότατα είχαν φύγει από τον ιδιοκτήτη τους βρέθηκαν εν μέση οδώ.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, o οδηγός την τελευταία στιγμή είδε μπροστά του τα δύο άλογα να κινούνται και το ένα παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο οδηγός στάθηκε πολύ τυχερός και γλίτωσε τον τραυματισμό παρά το γεγονός ότι το άλογο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στην αριστερή εμπρόσθια πλευρά.

Στο περιστατικό επενέβη το Τμήμα Τροχαίας Πύργου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε να απομακρυνθούν το νεκρό και το ζωντανό άλογο από το δρόμο, όπως και το αυτοκίνητο που είχε υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές.

troxaio_alogo-2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπακογιάννης για επέτειο Marfin: Ό,τι ημέρα και να είναι, όπου και να είμαστε, δεν ξεχνάμε
«Για την Παρασκευή, τον Επαμεινώνδα, την Αγγελική και το αγέννητο παιδί της, το Πάσχα δεν ήρθε ποτέ» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων
Μπακογιάννης για επέτειο Marfin: Ό,τι ημέρα και να είναι, όπου και να είμαστε, δεν ξεχνάμε