Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σύλληψη γιατρού και μουσικού για τον βιασμό και μαστροπεία 11χρονου στην Κρήτη

Ο 66χρονος βασικός κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τρίτη ενώπιον του Εισαγγελέα με βαρύ κατηγορητήριο

Μουδιασμένη" παρακολουθεί τις τελευταίες ώρες η κοινωνία τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού κατά συρροή και μαστροπείας σε βάρος ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο.

Ο 66χρονος βασικός κατηγορούμενος που συνελήφθη για την υπόθεση "Κολωνός" της Κρήτης, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τρίτη ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον νοσοκομειακό γιατρό που φέρεται να έχει επίσης ταυτοποιηθεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Υγείας ζήτησε από την Εισαγγελία τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιατρού με σκοπό να προχωρήσει στις απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες για την αποπομπή του από το νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου σε βάρος του 66χρονου αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις - Αναζητούνται τουλάχιστον δύο ακόμα άνδρες

Στο μεταξύ οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εκτός από τον γιατρό που έχει ταυτοποιηθεί, αναζητούνται τουλάχιστον δύο ακόμα άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι ως "πελάτες" του 66χρονου.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τουλάχιστον 29 χρήστες πλατφορμών ή σελίδων κοινωνικής δικτύωσης , μέσω των οποίων ο μουσικός φέρεται να εξέδιδε το παιδί!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 66χρονος φέρεται να απειλούσε το παιδί και να το εξανάγκαζε να φωτογραφίζει ή να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του, είτε γυμνό είτε με συγκεκριμένα εσώρουχα.  

Ο ίδιος είχε ανεβάσει, σε "ειδικού περιεχομένου" πλατφόρμες γνωριμιών, φωτογραφίες του παιδιού για να "αλιεύσει" πελάτες, ενώ είχε φτιάξει και τουλάχιστον 3 ψεύτικα προφίλ σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων ""προωθούσε" το αγόρι. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω αυτών των σελίδων φέρεται να κλείστηκαν τουλάχιστον 3 συναντήσεις του αγοριού, από τον Δεκέμβριο του 2022 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023, με 3 διαφορετικούς άνδρες, με σκοπό την συνεύρεση.

Ο γιατρός που εμπλέκεται φέρεται να συναντήθηκε με τον ανήλικο τον περασμένο Δεκέμβριο, στην περιοχή των Δειλινών, στο Ηράκλειο

Η μητέρα του αγοριού ήταν αυτή που ενημέρωσε σχετικά τις αρχές και κινήθηκαν τα νήματα για την αποκάλυψη της υπόθεσης, ενώ σε βάρος του 66χρονου καλλιτέχνη κρητικής μουσικής υπάρχει μια ακόμα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραγωγή πορνογραφικού υλικού ανηλίκου και μάλιστα το θύμα της υπόθεσης αυτής (κορίτσι) συσχετίζεται με το ανήλικο αγόρι της παρούσας περίπτωσης. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ