Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Πατέρας μήνυσε τη γειτόνισσα που τον είδε να χτυπά το γιο του

Kατέθεσε εναντίον της γειτόνισσάς του μήνυση και αγωγή

Άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης και ξυλοδαρμού αγοριού βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα για το gegonota.news, μια γυναίκα στον Βόλο, είδε με τα μάτια της τον ξυλοδαρμό από το παράθυρό της, και συγκεκριμένα έναν πατέρα να χτυπά το παιδί του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Κατά το δημοσίευμα, όλα όσα έζησε το παιδί στα χέρια του πατέρα του περιγράφονται στη δικογραφία, στην οποία κατηγορούμενος δεν είναι ο πατέρας, αλλά η γειτόνισσα!

Κι αυτό καθώς ο πατέρας ενημερώθηκε για το πρόσωπο που κάλεσε την αστυνομία για να σωθεί το παιδί από τα χέρια του και κατέθεσε εναντίον της γειτόνισσάς του μήνυση και αγωγή. Στο μεταξύ, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου που ενημερώθηκε πως ένα παιδί χτυπήθηκε με ραβδί, εμφανίστηκε στο σπίτι του κακοποιητή για κοινωνικό έλεγχο, ένα μήνα μετά το περιστατικό όταν πλέον από το σώμα του παιδιού είχαν εξαφανιστεί οι μώλωπες, σύμφωνα τα στοιχεία στη δικογραφία.

Σύμφωνα με το gegonota.news, αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η μήνυση, ενώ ο δικαστής που εκδίκασε την αγωγή του πατέρα την απέρριψε και πίστεψε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί. Ο πατέρας ζητούσε ως αποζημίωση 150.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα που προσχώρησε στην καταγγελία , παρότι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα συρόμενη στα δικαστήρια , δεν έκανε «πίσω» ούτε για ένα λεπτό. Δεν απέσυρε ποτέ την καταγγελία της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
Όσοι δε κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ταινία μέχρι το τέλος, σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι νιώθουν πλέον καταραμένοι
«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
georganti
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)
Ο πατέρας της Μαριάννας Γεωργαντή, Μιχάλης, της έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα, το οποίο ακούστηκε στον «αέρα», με την ίδια να ξεσπά σε λυγμούς
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)