Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χανιά: Αυτοκίνητο έκανε όπισθεν και παρέσυρε πελάτες εστιατορίου (VIDEO)

Σοκαριστική είναι η εικόνα που έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης - Δυο άτομα τραυματίστηκαν

Σοκαριστική είναι η εικόνα που έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και δείχνει τη στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε πελάτες εστιατορίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το flashnews.gr όλα έγιναν σε εστιατόριο που βρίσκεται στα Χανιά, χθες το απόγευμα (01.04). Ο οδηγός έβαλε όπισθεν και πάτησε γκάζι. Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε το αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να παρασύρει τους πελάτες που κάθονταν στα πρώτα τραπέζια. Περνάει σαν σφαίρα και πέφτει πάνω στους θαμώνες που δεν είχαν περιθώρια αντίδρασης. Δύο από αυτούς τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, για τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο οδηγός του επίμαχου αυτοκινήτου ήταν 80 ετών. Χωρίς να το καταλάβει όπως έλεγε, έχασε τον έλεγχο και το ατύχημα δεν άργησε να συμβεί. Τα πράγματα όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα. Ευτυχώς η κατάσταση για τους δύο τραυματίες δεν εμπνέει ανησυχία. Ο ηλικιωμένος που βγήκε από το όχημα σοκαρισμένος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Από το ατύχημα στα Χανιά σημειώθηκαν ζημιές και στον εξοπλισμό της επιχείρησης.

Με πληροφορίες από flashnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία
Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουν και σήμερα τις εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας
Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία