Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακουργηματικές διώξεις σε 30χρονο για ασέλγεια σε 19χρονη στο Ρέθυμνο

Ο 30χρονος αρνείται τις κατηγορίες - Συνελήφθη την ώρα που επιβιβαζόταν στο πλοίο - Αναζητούνται άλλα δύο άτομα μεταξύ των οποίων και ένας τραπερ

Κακουργηματικές διώξεις άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 30χρονο ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι Ηρακλείου την ώρα που επιβιβαζόταν στο πλοίο της γραμμής για να αναχωρήσει για Αθήνα, για ασέλγεια σε βάρος της 19χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και πλέον αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

Η καταγγελία της 19χρονης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το νεαρό κορίτσι υπό την επήρεια μέθης οδηγήθηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε δωμάτιο ξενοδοχείου με έναν νεαρό και στη συνέχεια διαπίστωσε ότι εκεί βρίσκονταν ακόμα δύο άτομα.

Εκεί φαίνεται ότι προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Η κοπέλα κατονόμασε τους νεαρούς οι οποίοι δεν είναι κάτοικοι Ρεθύμνου. Βρέθηκαν στην Κρήτη στα πλαίσια συναυλίας που έδωσαν αφού ο ένας εξ αυτών είναι τράπερ.

Το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη ο 30χρονος, την ώρα που επιβιβαζόταν στο πλοίο της γραμμής για να αναχωρήσει για Αθήνα, ενώ αναζητούνται τα άλλα δύο άτομα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ