Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς που διέρρηξαν το Δημαρχείο της Κομοτηνής

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα τρία τροχοφόρα και το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους

Εντελώς αφύλακτο και χωρίς συστήματα ασφαλείας ήταν το Δημαρχείο της Κομοτηνής και έγινε εύκολος στόχο για τρεις νεαρούς Έλληνες, οι οποίοι το διέρρηξαν τα ξημερώματα της Πέμπτης και διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο. Όμως, το ίδιο απόγευμα εντοπίστηκαν στον οικισμό της Ροδόπης όπου κατοικούν.

Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε άμεσα από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου. Όπως διαπιστώθηκε, έκλεψαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από την πόλη της Κομοτηνής και πήγαν με αυτό στο κτίριο του Δημαρχείου, το διέρρηξαν και άρπαξαν από το εσωτερικό του δύο φορητούς υπολογιστές, τον ένα μάλιστα από το γραφείο του Δημάρχου ηλεκτρονικές συσκευές και ένα ρολόι. Παράλληλα, έσπασαν και την πόρτα του κυλικείου, απ' όπου άρπαξαν σοκολάτες και άλλα γλυκίσματα!

Από την έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι οι τρεις νεαροί έκλεψαν και μια μοτοσικλέτα από οικισμό της Ροδόπης, ενώ ο ένας από αυτούς είχε κλέψει άλλη μία μοτοσικλέτα από την Κομοτηνή, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα τρία τροχοφόρα και το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Οι δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κλοπές τροχοφόρων, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ