Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σκότωσε τη γυναίκα του με μπαλτά - Ισόβια για γυναικοκτονία στα Τρίκαλα

Ισόβια για τον δράστη γυναικοκτονίας στα Τρίκαλα

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας στον δράστη γυναικοκτονίας που συνέβη στα Τρίκαλα τον Μάιο του 2018.

Ο 57χρονος δράστης είχε μαχαιρώσει θανάσιμα στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα με μπαλτά την επί 25 χρόνια σύζυγό του, μητέρα τριών παιδιών και νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Γι’ αυτή την πράξη καταδικάστηκε πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Πέντε χρόνια αργότερα, τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, όπως αναφέρει το larissanet.gr, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας καταδίκασε τον 57χρονο σε ισόβια κάθειρξη, απορρίπτοντας, κατά πλειοψηφία, όλα τα ελαφρυντικά που πρότεινε η υπεράσπιση, για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», καθώς και ποινή φυλάκισης τριών ετών για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους