Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ιωάννινα: Προφυλακίστηκαν 5 συλληφθέντες για το σοβαρό οπαδικό επεισόδιο

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν οι 5 από τους 6 συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων την περασμένη Παρασκευή στα σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Σήμερα, στον ανακριτή μεταφέρθηκαν για να απολογηθούν και 2 από τους 3 οπαδούς, που είχαν αρχικά ταυτοποιηθεί και διέφευγαν της σύλληψης. Όμως μετά την έκδοση εντάλματος οι δύο συνελήφθησαν. Κατά την προσαγωγή τους στην εισαγγελέα ο ένας ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι στον ανακριτή. Όλοι κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο συνήγορος δύο εκ των κατηγορουμένων -οι οποίοι είναι αδέλφια- Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του σημείωσε πως η προφυλάκιση είναι δικαιολογημένη βάσει των στοιχείων και του υλικού που υπάρχουν μέχρι τώρα και ευχήθηκε σύντομη ανάρρωση στον σοβαρά τραυματία που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Ο συνήγορος των υπολοίπων Δημήτρης Νάκος, ανέφερε πως κατά την ακροαματική διαδικασία θα αποδειχθούν οι πραγματικές συνθήκες των γεγονότων και ευχήθηκε περαστικά στον τραυματία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου
«Η Όλγα Κολιάτσου υπήρξε δημοσιογράφος που διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και τα αισθήματα αλληλεγγύης έναντι των συναδέλφων της»
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου