Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη 52χρονη – Περιέλουσε με νέφτι και προσπάθησε να κάψει το σύζυγό της

astynomia-peripoliko
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αυτοπυρπολήθηκε

Μια 52χρονη από την Αλβανία, συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, κατηγορούμενη ότι προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον 57χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το ζευγάρι τσακώθηκε και ξαφνικά η γυναίκα περιέλουσε με νέφτι τον σύζυγό της, ενώ αμέσως μετά προσπάθησε να τον κάψει. Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την Άμεση Δράση που έσπευσε στο διαμέρισμα επί της οδού Μιχαήλ Νομικού. Ο 57χρονος Αλβανός, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς", όπου και νοσηλεύεται με εγκαύματα.

Η κατηγορούμενη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αυτοπυρπολήθηκε. Η φερόμενη ως δράστιδα οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»