Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Περί τις 121 συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία σε ελέγχους την περίοδο του Πάσχα

Κατά τη διάρκεια των δράσεων της ΕΛΑΣ ελέγχθηκαν 13.881 οχήματα και 16.343 άτομα

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν από 14 έως 18 Απριλίου στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποτροπή και αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας, με αφορμή και την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι δράσεις έγιναν σε όλη την επικράτεια με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες και με ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές που παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω δράσεων ελέγχθηκαν 13.881 οχήματα και 16.343 άτομα ενώ πραγματοποιήθηκαν

  • 121 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,
  • 1.186 προσαγωγές,
  • 153 κατασχέσεις οχημάτων και
  • 219 ακινητοποιήσεις οχημάτων.

Παράλληλα βεβαιώθηκαν 2.862 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και 46 παραβάσεις της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Στην Αττική οι δράσεις επικεντρώθηκαν, σε Αχαρνές, Ζεφύρι και Αγία Βαρβάρα, με τη συμμετοχή 117 αστυνομικών από Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας, Τροχαίας, 'Αμεσης Δράσης, ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε.

Στις παραπάνω περιοχές ελέγχθηκαν 238 άτομα και 97 οχήματα ενώ συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπή, προσήχθησαν 47 άτομα και βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Όπως επισημαίνει στην σχετική ανακοίνωση η ΕΛΑΣ, «οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που έχουν ως στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους