Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έριξε στον άντρα της βενζίνη και του έβαλε φωτιά - Σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη το θύμα

Με αεροδιακομιδή μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τη σύζυγό του

Στην σύλληψη γυναίκας γνωστού επιχειρηματία προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης η αστυνομική διεύθυνση Λέσβου, η οποία φέρεται να περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον σύζυγό της και στην συνέχεια να άναψε φωτιά, με αποτέλεσμα o ίδιος να τυλιχθεί στις φλόγες.

Όπως αναφέρει το ertnews, σε βάρος της φερόμενης ως δράστιδας σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

Eλικόπτερο του ΕΚΑΒ έφτασε νωρίτερα στη Μυτιλήνη, προκειμένου να παραλάβει τον άνδρα, ο οποίος λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε αναγκαίο με αεροδιακομιδή να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, στη Μονάδα εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η πράξη της γυναίκας αποδίδεται σε ζήλια, ενώ το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το protothema, μια απίστευτη τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από την συγκεκριμένη υπόθεση. Η μοίρα είχε χτυπήσει άσχημα την οικογένεια όταν έχασε σε διαφορετικούς χρόνους τα δύο από τα τρία παιδιά της.

Το ένα από τα παιδιά της οικογένειας πνίγηκε στη θάλασσα και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα εμφάνιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της απώλειας των παιδιών της μη μπορώντας να διαχειριστεί τον θάνατό τους. Όπως λένε γείτονες εξαιτίας των προβλημάτων αυτών ξεσπούσε συχνά πάνω στον άνδρα της και τον κακομεταχειριζόταν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία
Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουν και σήμερα τις εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας
Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία