Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κάτω Αχαΐα: Βεντέτα μετά τη δολοφονία – Επίθεση από 150 άτομα στο σπίτι του δράστη

Στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις – Απομακρύνθηκε από το σπίτι η οικογένειά του

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 63χρονος Ρομά, δράστης του άγριου φονικού σε χωράφι στην Κάτω Αχαΐα, με θύμα έναν συνομήλικό του.

Το πρωί της Τρίτης του Πάσχα ο συλληφθείς αποφάσισε να συναντήσει τον ομοεθνή του, επίσης ηλικίας 63 ετών, καθώς υποψιαζόταν πως είχε σχέση με τη γυναίκα του. Τον κάλεσε στο χωράφι, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τότε βγήκε το μαχαίρι. Το θύμα δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει και δέχθηκε αλλεπάλληλα μαχαιρώματα σε όλο του το σώμα.

Την Τετάρτη (20/4) ο δράστης οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πάτρας και δήλωσε πως έχει μετανιώσει για την πράξη του. Την ίδια στιγμή, σοκ έχουν προκαλέσει τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 63χρονου έφερε συνολικά 56 μαχαιριές!

 

Επίθεση 150 ατόμων στο σπίτι του 63χρονου δράστη

Στο μεταξύ, επίθεση περίπου 150 ατόμων έγινε χθες λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι του 63χρονου Ρομά, δράστη του άγριου φονικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, τα άτομα κινήθηκαν προς το σπίτι και εκσφενδόνισαν πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές. Όπως εκτιμάται, πρόκειται για άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος.

Στην περιοχή βρίσκονται από χθες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση, ενώ τα μέτρα της Αστυνομίας είναι δρακόντεια και η οικογένεια του δράστη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Combo με Παρί και γκολ στο 2.00
H δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ τραβάει τα βλέμματα αυτή την Τρίτη (07/05) με τον δεύτερο ημιτελικό της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ντόρτμουντ, που θα χαρίσει...
Πάμε Στοίχημα: Combo με Παρί και γκολ στο 2.00
Ακρωτηριάστηκε από κροτίδα 14χρονος στα Χανιά – Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Ανάστασης – Συνολικά 7 ακρωτηριασμοί από βεγγαλικά
Ακρωτηριάστηκε από κροτίδα 14χρονος στα Χανιά – Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση