Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για βροχές, καταιγίδες αύριο - Σε ποιες περιοχές

H πρόγνωση του καιρού από το Σάκη Αρναούτογλου

Έντονη αστάθεια του καιρού, με βροχές, μπόρες, καταιγίδες και σποραδικές χαλαζοπτώσεις, περιμένουμε αύριο Σάββατο 22 Απριλίου, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί, τονίζοντας ωστόσο πως τα όποια φαινόμενα θα εξασθενίσουν από το βράδυ της Κυριακής.

Ειδικότερα, τα φαινόμενα αναμένονται κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ θα συνδυαστούν και με μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα και ομίχλες θα κάνουν την εμφάνισή τους τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ενώ σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης προβλέπονται στα νότια.

Γενικότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (22/4) ο καιρός αναμένεται να είναι άστατος, με κορύφωση των φαινομένων το μεσημέρι και το απόγευμα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσω του δελτίου της ΕΡΤ, επισήμανε συγκεκριμένα ότι όσο βαδίζουμε προς το μεσημέρι και το απόγευμα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές θα σημειώνονται μπόρες, βροχές και καταιγίδες.

Στην Αττική, η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια, αλλά όσο βαδίζουμε προς το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί αρκετά άστατος, και αναμένεται να υπάρξει ένα πέρασμα από μπόρες, βροχές ή και τοπικές καταιγίδες. Από αργά το βράδυ θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση.

Οι άνεμοι θα κυμαίνονται στα 2 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Η κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη θα έχουν από το πρωί κατά διαστήματα αρκετή συννεφιά, η οποία μέχρι και πριν από το μεσημέρι δύναται να δώσει κάποιες διάσπαρτες βροχές, ασθενούς έως μέτριας έντασης. Προς το απόγευμα η αστάθεια θα παραμείνει και θα μεταφραστεί σε μπόρες και καταιγίδες στα ορεινά-ημιορεινά, ενώ στις πεδινές περιοχές θα υπάρξουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Από το βράδυ ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Οι άνεμοι θα κυμαίνονται στα 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία στους 11 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το δελτίο καιρού με το Σάκη Αρναούτογλου: 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)