Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός το τριήμερο - Πού θα έχει βροχές την Πρωτομαγιά

Η πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Αραιές συννεφιές προβλέπονται το πρωί του Σαββάτου κυρίως σε Κεντρική Μακεδονία, ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και νοτιοανατολική Στερεά Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια, με πολύ λιγότερες τοπικές συννεφιές.

Σύμφωνα με το Σάκη Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ Μετά το μεσημέρι συννεφιά θα υπάρχει στα ηπειρωτικά, κατά τόπους πυκνή, με πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν εξασθενημένοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας, από διάφορες διευθύνσεις στα 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, με αραιή συννεφιά μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει από το πρωί αραιή συννεφιά, κατά τόπους πιο πυκνή. Τις βραδινές ώρες τα σύννεφα θα πυκνώσουν με πιθανότητα για τοπικές ασθενείς μπόρες, κυρίως στα ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η Κυριακή θα ξεκινήσει με αρκετά καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές. Συννεφιά και τοπικές παροδικές βροχές αναμένονται κυρίως στα δυτικά, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο μέχρι το μεσημέρι, με πιθανότητα για παροδικές βροχές στις περιοχές αυτές. Το απόγευμα υπάρχουν πιθανότητες για τοπικές μπόρες στην ορεινή Πελοπόννησο, Στερέα, Ήπειρο, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Την Πρωτομαγιά από το πρωί και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται πυκνή συννεφιά σε βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, Πελοπόννησο, στα δυτικά της Αττικής και μέχρι την Κρήτη. Βροχές προβλέπονται κυρίως στα Επτάνησα, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Ο καιρός μετά το μεσημέρι αναμένεται να βελτιωθεί. Μακεδονία και Θράκη θα έχουν ήλιο από το πρωί.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού της ΕΡΤ με το Σάκη Αρναούτογλου:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις
Aποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους στη σωστή ρύθμιση του σακχάρου, προλαμβάνοντας την εκδήλωση διαβήτη - τουλάχιστον για τις γυναίκες
Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις