Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονων από συμμορία ανήλικων στην Καλαμάτα

Θύματα αυτού το συμβάντος είναι δύο ανήλικοι, 15 και 16 ετών οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας

Ένα νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου στην Καλαμάτα, όταν δύο ανήλικοι κατέληξαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με βαρύτατα τραύματα.

Θύματα αυτού το συμβάντος είναι δύο ανήλικοι, 15 και 16 ετών οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας με αποτέλεσα την εισαγωγή τους, με βαρύτατα τραύματα, στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το kalamatatimes.gr οι θύτες αλλά και τα θύματα, συναντήθηκαν στις 21:00 το βράδυ κάτω από τα σκαλιά της εκκλησίας στην πλατεία Υπαπαντής στην Καλαμάτα για να λυθούν ανούσιες παρεξηγήσεις. Ωστόσο, στο σημείο της συνάντησης δεν ήταν μόνο οι δύο ανήλικοι με τους οποίους είχε γίνει και η παρεξήγηση αλλά περισσότερα από 10 άτομα. Η συνάντηση πήρε απρόβλεπτη τροπή με τους νεαρούς 15 και 16 χρονών να καταλήγουν στο νοσοκομείο Καλαμάτας με βαριά τραύματα και όσοι συνελήφθησαν να καταλήγουν στο κρατητήριο μαζί με τους γονείς τους.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση όπως και του εισαγγελέα Καλαμάτας όπου ύστερα από τις απαιτούμενες καταθέσεις αφέθηκαν ελεύθεροι έως ότου οριστεί δικάσιμος.

Από τους δύο ανήλικους εξιτήριο πήρε μόνο ο 16χρονος.

kalamata.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιταλία: Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία - Η πόλη χρεώνει τους τουρίστες
Θέλει να περιορίσει τον μαζικό τουρισμό και να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών που θέλουν να διανυκτερεύσουν
Ιταλία: Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία - Η πόλη χρεώνει τους τουρίστες
Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10
Παρόλο που η ποικιλία σε αγώνες στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (25/04) δεν είναι τεράστια, είναι μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον που...
Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10