Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος για 30χρονο αστυνομικό νεκρό σε τροχαίο - «Θέλημα Θεού», λέει η μητέρα του

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 30χρονο αστυνομικό

Πένθος έχει σκεπάσει την ΕΛΑΣ και την Καλαμπάκα, τόπο καταγωγής του 30χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης επιστρέφοντας από τη βραδινή βάρδιά του. Ο ειδικός φρουρός, που είχε λίγους μήνες στο σώμα της Αστυνομίας ενεπλάκη σε τροχαίο και κατέληξε σχεδόν ακαριαία από το σφοδρό χτύπημα.

Η μηχανή κινείτο επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Συγγρού και συγκρούστηκε με το λεωφορείο που ερχόταν από τη Βασιλίσσης Όλγας στις γραμμές του τραμ. Οι γονείς του το έμαθαν στις 7:30 το πρωί όταν και κάλεσαν τη μητέρα του από το νοσοκομείο.

«Το πρωί μας πήραν εμάς στις 7:30. Γύριζε από τη δουλειά του από τη νυχτερινή βάρδια. Δεν ξέρω καθόλου ποιος παραβίασε. Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ό,τι και να έγινε, ήταν θέλημα Θεού να γίνει», λέει με μεγαλείο ψυχής η μητέρα του νεκρού αστυνομικού παρά την δυσβάσταχτη απώλεια.

«Του άρεσε. Είχε συνηθίσει, του άρεσε η δουλειά του αστυνομικού. Τώρα τι να πω... Του είπα: ”Φύγε, έλα επάνω”. ”Όχι”, λέει, ”καλά είμαι εδώ”. Του άρεσαν οι ταινίες οι αστυνομικές, του άρεσε», σημείωσε η μητέρα του θύματος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Mega:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ